• xiugai-111
  • xiugai-222
  • xiugai

Kategori Populer

  • Sayuran Beku

    Frozen Vegetables
  • Woh Beku

    Frozen Fruits
  • about-02

Napa Pilih Kita

  • Fujian Uniland Foods Co., Ltd. Dumunung ing sisih kidul wetan Fujian, ing sisih kulon selat Taiwan, trep karo transportasi ing saindenging jagad liwat plabuhan Xiamen. Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing jalur pamrosesan sayuran & woh IQF, kita terus ngupayakake taun-taun kanggo ketemu para pelanggan macem-macem sayuran & woh-wohan berkualitas tinggi kanggo netepi peraturan GAP, HACCP, ISO, lan BRC, Sertifikat FDA, KOSHER, HALA.